Enquête gemeente Westerveld

12 april 2024

Hoi

Mijn naam is Stijn van den Berg en namens de gemeente Westerveld voer ik een onderzoek uit naar de gemeentelijke dienstverlening.

Voor mijn onderzoek verspreid ik een enquête waarin we graag horen wat de inwoners vinden, hoe belangrijk ze dat vinden en wat ze graag anders willen zien. Zo zorgt de gemeente ervoor dat de diensten zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de inwoners. Zo ontstaat er een betere dienstverlening door en voor de inwoners. 

Ik zou het fantastisch vinden als jullie de enquête willen invullen en hiermee bijdragen aan een betere dienstverlening. Daarnaast is de enquête geheel anoniem en duurt het invullen nog geen 5 minuten.

Met vriendelijke groet,

Stijn van den Berg

https://forms.office.com/e/XLc5d9XgGp?origin=lprLink