Ondernemers

Annet Kossen

Annet Kossen

Eind zeventiger jaren zochten Annet en haar man een huisje buiten. Het werd een klein wit huisje aan de Jodenweg in Vledderveen. Dat stond toen nog moederziel alleen tussen de weilanden. De Oosterslag werd pas veel later gebouwd. De vier enorme iepen achter het huis...

VZM

VZM

VZM heeft 30 jaar ervaring met montage- en afbouwprojecten.
Wilt u een complete make-over voor uw bedrijf? Maar ziet u op tegen de rommel en het lawaai? VZM werkt georganiseerd en schoon, met zo min mogelijk overlast voor u en uw buren.
VZM draagt zorg voor uw ontwerp, uw werkomgeving, uw bedrijf, uw project, voor kwaliteit.

Tuinbeelden De Dikke Steen

Tuinbeelden De Dikke Steen

De Dikke Steen is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige, betonnen tuinbeelden.
Tijd voor iets nieuws onder de zon? Ga naar De Dikke Steen in Vledderveen, voor een tuinbeeld van beton!

Hondenservice Braaf!

Hondenservice Braaf!

Professionele begeleiding voor u en uw hond bij dé gezelligste hondenschool van Westerveld in Vledderveen.

Woldse Weelde

Woldse Weelde

Twee rolstoelaangepaste, vijfpersoons vakantiehuizen die gezinnen of groepjes kunnen ontvangen die zich thuis voelen in een kleinschalige prikkelarme omgeving met eigen speeltuin. Zorg en hulpmiddelen zijn te organiseren. Gelegen in het gebied waar de verzorgingsstaat der Nederlanden is ontstaan.

Qigong oefeningen

Qigong oefeningen

Qigong oefeningen in het dorpscentrum: donderdagen 9.30 – 10.30 uur.
Eenvoudige maar zeer effectieve oefeningen om gezond te worden en te blijven, ook voor stabiliteit en balans. Iedereen kan de oefeningen doen. Je kunt ze staand doen maar ook zittend en zelfs liggend. Kosten: €6 per keer. Kom vrijblijvend een keer meedoen. Mail of bel mij voor de data.

Van NieuwenhovenBouw

Van NieuwenhovenBouw

Van NieuwenhovenBouw staat garant voor kwaliteit en vakmanschap in de bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of onderhoud. Door meer dan 15 jaar ervaring in de bouw hebben wij voor alles een oplossing.
Door de samenwerking met een aantal verschillende, professionele vakmensen, klaren wij elke klus. Daarbij staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop.

Vakantieappartement De Turkse Knoop

Vakantieappartement De Turkse Knoop

Vakantieappartement De Turkse Knoop (voorheen B&B Vledderveen) in Vledderveen in het Drents Friese wold is gelegen in het centrum van de typische plattelandsgemeente Vledderveen in Zuidwest Drenthe.

Kapsalon Myléne

Kapsalon Myléne

De onderneming Kapsalon Myléne is gevestigd op Oosterslag 2 te Vledderveen en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

Van Lingen Schilderwerken

Van Lingen Schilderwerken

Van Lingen Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Van Lingen werkt van Vledderveen tot Assen, Drachten, Heerenveen, Meppel, Steenwijk en Wolvega.

Camping bij het Ven

Camping bij het Ven

Rustige en ruim opgezette camping in het mooie Drenthe. Gelegen nabij diverse Nationale Parken en perfect startpunt voor diverse wandel- en fietsroutes.

BrinkVeld Projectburo

BrinkVeld Projectburo

Specialist in IBA-systemen.
BrinkVeld Projectburo voert projecten uit voor overheden, waterschappen en particulieren. Daarnaast adviseert, begeleidt en bemiddelt BrinkVeld Projectburo bij projecten naar aanleiding van een inventarisatie.

Geesje van der Walle

Ik maak voornamelijk kleurrijke abstracte schilderijen en haal mijn inspiratie uit heel veel dingen; de zee, bloemen mooie foto's landschappen en mensen. Ik verf dik en meestal zo uit de fles of tube op mijn doek. Mijn paletmes gebruik ik meestal en de schilderijen...