Vakantieappartement De Turkse Knoop

Vakantieappartement De Turkse Knoop

Vakantieappartement De Turkse Knoop (voorheen B&B Vledderveen) in Vledderveen in het Drents Friese wold is gelegen in het centrum van de typische plattelandsgemeente Vledderveen in Zuidwest Drenthe.
Dichtbij vindt u twee schitterende Nationale Parken, namelijk het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. De uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden met hun vennen en rijke flora en fauna zijn uniek in Europa. Om de schitterende natuurgebieden te bekijken kunt u gebruik maken van de vele fiets- en wandelpaden. Er zijn diverse routes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren. Het Nationale Park De Weerribben en natuurlijk Giethoorn – het Venetië van het Noorden – zijn ook zeker de moeite waard. Ook zijn steden als Steenwijk, Meppel en Hoogeveen, met in de zomerperiode veel evenementen, onder handbereik.

Vakantieappartement De Turkse Knoop (voorheen B&B Vledderveen) beschikt over 1 appartement, dat geschikt is voor 1 tot 4 personen en eventueel een baby, babybedje beschikbaar. Het is gelegen in een deel van het woonhuis en beschikt over een eigen ingang, eigen wc en douche, koffie- en theefaciliteiten en gelegenheid tot het bereiden van maaltijden. Het appartement heeft een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel. We hebben in de kamer een hoekbank die tot een volwaardig 2 persoonsbed omgetoverd kan worden. Recent vernieuwd.

Wilt u alleen gebruik maken van logies, dan is dit ook mogelijk en het huren van een weekend, midweek of week, vraag aub naar de mogelijkheden.

Huisdieren zijn toegestaan. Er wordt een toeslag per nacht per dier berekend.

Contact

Bertha Gevers

P W janssenlaan 15
Vledderveen

Reserveren

Facebook

E-mailadres en telefoonnummers

06 25064941